תפוח אדמה בגריל וגבינת עיזים נפוליאון עם ויניגרט בזיליקום
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, ומנה צדדית צמחונית? תפוח אדמה בגריל וגבינת עזים נפוליאון עם ויניגרט בזיליקום יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 665 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. אם יש לך שמן זית, עלי בזיליקום, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו תירס בגריל & אוכמניות Flatbread עם גבינת עזים מוקצפת & ויניגרט בזיליקום, סלט ירוק עם גבינת עזים ותות עם ויניגרט בזיליקום, ו טארט גבינת עיזים עם ויניגרט לימון-בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חומץ ובזיליקום בבלנדר עם מלח ופלפל ומערבבים עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן להתמזג עד emulsified, לבדוק תיבול.
מברשת פרוסות תפוחי אדמה משני הצדדים עם שמן ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. לעשות ערימות עם השכבות הבאות: תפוחי אדמה, 1 כף גבינת עיזים, תפוחי אדמה, 1 כף גבינת עיזים, מסתיים עם תפוחי אדמה. קו הגריל עם רדיד וגריל את הערימות, מכוסה, על 1 דקה או עד גבינה מתחילה להמיס. כאשר הגבינה כמעט נמסה, להחליק את הערימות מן הנייר לסורג של הגריל רק כדי לפרוס את התחתון, על 1 עד 2 דקות יותר.
טפטוף בזיליקום ויניגרט על וסביב תפוחי האדמה ומעל כל נפוליאון עם כמה עלים בסיס עירית, אם באמצעות.