תפוח אדמה גראטן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תפוח אדמה או גרטן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 15 מנות עם 235 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לכם מלח שום, שמנת מתוקה כבדה, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. נסו גראטין דאופינוי (גראטן תפוחי אדמה), גראטין דאופינואה בטעם מרווה עם תפוח אדמה, בטטה ותפוח אדמה, ו שני תפוחי אדמה גראטין (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 30-40 דקות או עד שהם רכים.
מסננים ומקררים מספר שעות או לילה.
שלב את המלח, הפלפל ומלח השום. ב 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה, שכבת תפוחי אדמה ותערובת מלח.
מפזרים גבינה; יוצקים שמנת על הכל.
אופים, חשופים, ב 350 במשך שעה 1 או עד להזהבה.