קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח אדמה מתוק ותפוח מוקרם

תפוח אדמה מתוק ותפוח מוקרם
תפוח אדמה מתוק ותפוח מוקרם הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, בטטות, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: תפוח אדמה מתוק-תפוח מוקרם, תפוח אדמה מתוק ותפוח מוקרם, ו בטטה ותפוח אונטריו גראטן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
2
מערבבים תפוחים ומיץ לימון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים ואת 4 המרכיבים הבאים (בטטות דרך פלפל).
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים את תערובת הבטטה בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
5
אופים ב 400 במשך 40 דקות, ערבוב לאחר 25 דקות.
6
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס טופס למדוד 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים פירורי לחם, שמן ואגוז מוסקט; מפזרים על תערובת הבטטה.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים במשך 15 דקות נוספות או עד הזהב.
9
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.