תפוח אדמה מתוק ותפוח מוקרם הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, בטטות, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: תפוח אדמה מתוק-תפוח מוקרם, תפוח אדמה מתוק ותפוח מוקרם, ו בטטה ותפוח אונטריו גראטן.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
2
מערבבים תפוחים ומיץ לימון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים ואת 4 המרכיבים הבאים (בטטות דרך פלפל).
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים את תערובת הבטטה בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
5
אופים ב 400 במשך 40 דקות, ערבוב לאחר 25 דקות.
6
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס טופס למדוד 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים פירורי לחם, שמן ואגוז מוסקט; מפזרים על תערובת הבטטה.