תפוח אדמה צמחוני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תפוח אדמה צמחוני או גרטן. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 532 קלוריות. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אורגנו, גבינה שוויצרית, גזר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה די טוב. נסו גראטין דאופינוי (גראטן תפוחי אדמה), גראטין דאופינואה בטעם מרווה עם תפוח אדמה, בטטה ותפוח אדמה, ו גראטן תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400*. בסיר גדול הקפיצו גזר ופלפל ב -3 כפות חמאה עד שהם רכים. מערבבים פנימה קמח, אורגנו ומלח עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה שעועית ו -2 כוסות גבינה עד שהגבינה נמסה.
שכבו מחצית מתפוחי האדמה והרוטב ב -13 על 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה; חזור על שכבות.
מפזרים גבינה שנותרה. במיקרוגל, ממיסים את החמאה הנותרת. מערבבים פירורי לחם.
תנו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.