תפוח אדמה, שעועית ירוקה וסלט עגבניות שרי
אם יש לך חומץ יין, שמן זית, תפוחי אדמה חדשים בצבע אדום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה נהדר. נסו תפוחי אדמה, עגבניות שרי וסלט שעועית ירוקה, תפוח אדמה, שעועית ירוקה וסלט עגבניות שרי, ו עגבניות שרי, שעועית ירוקה, וסלט שעועית שעווה עם פירורי לחם אפוי מ ' מטבח גן ספר בישול (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שעועית בסיר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 4 דקות.
העברה לקערה בינונית. רענון תחת מים זורמים קרים.
מבשלים תפוחי אדמה בסיר של מים מלוחים רותחים עד רק רך, על 8 דקות.
להוסיף 2 כפות מיץ תפוזים ו 2 כפות חומץ; לזרוק מעיל. מגניב לטמפרטורת החדר, מדי פעם ערבוב בעדינות.
מוסיפים שעועית ירוקה, עגבניות ופטרוזיליה לתפוחי אדמה.
להקציף הנותרים 6 כפות מיץ תפוזים, 1 כף חומץ, שמן, צלפים בקערה קטנה כדי להתמזג. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מוסיפים רוטב לסלט וזורקים לשלב. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)