תפוח אוכמניות טיים ריבה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך תפוחים, אוכמניות גס, פקטין אוניברסלי של pomona, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Blackberry-תימין מרגריטה, Blackberry-תימין מרגריטה, ו מאפינס קורנית אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הסוכר ואת הפקטין בקערה בינונית ומניחים בצד.
מערבבים את התפוחים והאוכמניות בסיר גדול וכבד. מערבבים את גרידת לימון ומיץ ומי סידן. מביאים את התערובת לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים את תערובת הסוכר-פקטין וחוזרים לרתיחה. להרתיח חזק לדקה אחת.
הסר את הסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של הריבה עם כף מתכת קרה. מערבבים ב קורנית. מצקת את הריבה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות.