תפוח-איבודי פטל
איבודי תפוח-Raspberry הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תפוח, ביצה, בצק עלים, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו איבודי פטל, איבודי פטל-ריבס, ו איבודי לימון פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מקם מדף בשליש התחתון של התנור מחממים ל 204°. קו גיליון אפייה עם פיסת נייר קלף.
מערבבים תפוחים, ריבה ו קורנפלור בקערה בינונית.
מערבבים סוכר וקינמון בקערה קטנה נפרדת.
על משטח מקומח קל, לרדד בצק עלים לתוך מלבן 8-by-12 אינץ'.
חותכים בצק ל 6 ריבועים 4 אינץ ' עם סכין חדה או חותך פיצה.
כפית כמה תערובת תפוחים למרכז של כל ריבוע, משאיר גבול 1 אינץ'.
מברשת גבולות עם ביצה מוכה. מקפלים כל ריבוע למשולש ולחץ על הקצוות עם קוצים של מזלג לאטום (הקפד לאטום בחוזקה). באמצעות סכין חיתוך חדה, לחתוך 2 פתחי קיטור קטנים בחלק העליון של כל מחזור.
מפזרים כל מחזור עם סוכר קינמון.
מקום turnovers על תבנית אפייה מרופדת.
אופים עד מוזהב ונפוח, כ -20 דקות.