תפוח-דבש הפוך עוגות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות הפוך תפוח-דבש. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. והוא מספק כ 6 מנות . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו מיני תפוחים הפוך עוגות, עוגות תפוח קרמל הפוך, ו עוגות הפוך תפוחים וחמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 6 (6-אונקיה) ramekins עם חמאה ומרחב אותם באופן שווה על תבנית אפייה. מחלקים שקדים בין ramekins.לקלף, הליבה, ולחתוך את התפוח לקוביות בינוניות.
מניחים בקערה בינונית, לא פעילה, מוסיפים 1 כף של מיץ לימון, וזורקים לשלב; להפריש.ממיסים חמאה במחבת בינונית על חום בינוני גבוה עד קצף.
מוסיפים סוכר, דבש ומלח ומערבבים לשלב. מבשלים, מתערבלים במחבת מדי פעם, עד שהתערובת רק מתחילה להפוך צבע קרמל בהיר, כ 5 דקות.
מוסיפים את הנותרים 1 כפית מיץ לימון ומערבבים לשלב.
מניחים קמח, גרידה כתומה, אבקת אפייה, קינמון, ומלח בקערה בינונית ומקציפים לאוורר ולשבור כל גושים; להפריש.
מניחים חמאה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על בינוני גבוה עד אור בצבע ורך, על 2 דקות.
מוסיפים סוכר ווניל וממשיכים לנצח עד incorporated ו פלאפי, כ 3 דקות יותר.
להוסיף ביצים אחד בכל פעם, לתת הראשון לשלב לפני הוספת השני. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.להחזיר את המיקסר למהירות נמוכה, להוסיף את החלב, ומערבבים עד רק incorporated.
מוסיפים את תערובת הקמח השמורה ומערבבים עד רק incorporated, כ 30 שניות; לא overmix. באופן שווה כפית הבלילה על התפוחים להחליק את צמרות.
אופים עד שבוחן עוגה יוצא נקי, כ -35 דקות. מיד להפעיל סכין סביב ההיקף של כל עוגה. שימוש במגבת מטבח יבשה לתפוס את ramekins, להפוך את העוגות חמות על גבי צלחות הגשה.
מגישים עם גלידה, אם תרצה.