קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח ואגס טארט טאטן

תפוח ואגס טארט טאטן
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: אגס, תפוח ואוכמניות טארט טאטן, אגס טארט טאטין, ו אגס טארט טאטין.

הוראות

1
על ספסל מאובק בקמח, לגלגל את בצק עלים עד שהוא פשוט ביישן של 1/4 אינץ 'עבה לחלוטין מכסה את היקף המחבת 12 אינץ' כי תשתמש לאפיית טאטין טאטין, להבטיח כי יש לפחות 1 אינץ ' של overhang בכל רחבי קצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים את גיליון בצק עלים על מגש גיליון מצופה קלף במקרר כדי להירגע במשך 30 דקות או יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
3
מניחים את המתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים את המחבת על אש בינונית. ממיסים את החמאה במחבת, ומוטים אותה באופן שווה כדי לצפות את הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מפזרים את הסוכר על החמאה ולהטות את המחבת כדי לפזר באופן שווה את הסוכר. כאשר הסוכר רק מתחיל להמיס מעט חום, מניחים את הפרי במחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מטגנים את הפרי בכל צד במשך שתי דקות, מקפידים לא לפגוע בפרי בצד העגול שיתמודד בטארט האחרון. הפרי צריך להיות מבושל רק מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
7
הוסף את סיידר כדי deglaze את המחבת ואת המיקום של הפרי סביב המחבת, ארוז בחוזקה יחד, עם הצד לחתוך פונה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר את המחבת מהחום. מכסים את החלק העליון של התפוחים עם המאפה הצונן ומניחים את כל הבצק התלוי לאורך החלק הפנימי של המחבת, כך שהוא יוצר קרום סביב התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מניחים את המחבת בתנור ואופים במשך 20 דקות ב 204°, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה ל350 ואופים עד הקרום הוא חום זהוב עמוק מאוד מוצק למגע עם המיצים מבעבע במרץ מתחת לקרום, על 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר את הטארט מהתנור ולאפשר לו לשבת לרגע אחד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
באמצעות כפפות תנור או מגבות מטבח, מניחים צלחת הפוכה בגודל גדול יותר מאשר המחבת על החלק העליון של הטארט. לתפוס את הצלחת ולהחזיק אותו בחוזקה על המחבת. עבודה במהירות, להפוך את המחבת כך הצלחת היא על הקרקעית ואת הטארט הוא התהפך עם הפרי על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
הסר את המחבת ולקחת זהירות, המיצים מן הפרי יהיה חם מאוד. לאפשר להם לטפטף מתוך המחבת ועל הטארט. אפשר לטארט להתקרר במשך 10 דקות לפני ההגשה חמה, או מניחים בתנור במשך 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף