תפוח ואגס טארט טאטן
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: אגס, תפוח ואוכמניות טארט טאטן, אגס טארט טאטין, ו אגס טארט טאטין.
הוראות
על ספסל מאובק בקמח, לגלגל את בצק עלים עד שהוא פשוט ביישן של 1/4 אינץ 'עבה לחלוטין מכסה את היקף המחבת 12 אינץ' כי תשתמש לאפיית טאטין טאטין, להבטיח כי יש לפחות 1 אינץ ' של overhang בכל רחבי קצה המחבת.
מניחים את גיליון בצק עלים על מגש גיליון מצופה קלף במקרר כדי להירגע במשך 30 דקות או יותר.
מניחים את המתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-400 ° F.
מניחים את המחבת על אש בינונית. ממיסים את החמאה במחבת, ומוטים אותה באופן שווה כדי לצפות את הקרקעית.
מפזרים את הסוכר על החמאה ולהטות את המחבת כדי לפזר באופן שווה את הסוכר. כאשר הסוכר רק מתחיל להמיס מעט חום, מניחים את הפרי במחבת.
מטגנים את הפרי בכל צד במשך שתי דקות, מקפידים לא לפגוע בפרי בצד העגול שיתמודד בטארט האחרון. הפרי צריך להיות מבושל רק מעט.
הוסף את סיידר כדי deglaze את המחבת ואת המיקום של הפרי סביב המחבת, ארוז בחוזקה יחד, עם הצד לחתוך פונה למעלה.
הסר את המחבת מהחום. מכסים את החלק העליון של התפוחים עם המאפה הצונן ומניחים את כל הבצק התלוי לאורך החלק הפנימי של המחבת, כך שהוא יוצר קרום סביב התפוחים.
מניחים את המחבת בתנור ואופים במשך 20 דקות ב 204°, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה ל350 ואופים עד הקרום הוא חום זהוב עמוק מאוד מוצק למגע עם המיצים מבעבע במרץ מתחת לקרום, על 20 דקות יותר.
הסר את הטארט מהתנור ולאפשר לו לשבת לרגע אחד.
באמצעות כפפות תנור או מגבות מטבח, מניחים צלחת הפוכה בגודל גדול יותר מאשר המחבת על החלק העליון של הטארט. לתפוס את הצלחת ולהחזיק אותו בחוזקה על המחבת. עבודה במהירות, להפוך את המחבת כך הצלחת היא על הקרקעית ואת הטארט הוא התהפך עם הפרי על גבי.
הסר את המחבת ולקחת זהירות, המיצים מן הפרי יהיה חם מאוד. לאפשר להם לטפטף מתוך המחבת ועל הטארט. אפשר לטארט להתקרר במשך 10 דקות לפני ההגשה חמה, או מניחים בתנור במשך 5 דקות לפני ההגשה.