תפוח וסוכר חום בשר משומר
תפוח וסוכר חום בשר משומר הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %83 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 249 גרם חלבון 208 גרם של שומן, וסך הכל 4835 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, חזה בקר משומר, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוח וסוכר חום בשר משומר, תפוח סיר קרוק ובקר משומר סוכר חום, ו צלעות בקר משומר עם זיגוג סוכר וחרדל חום.
הוראות
יוצקים את מיץ התפוחים לתוך סיר איטי גדול, ומערבבים את הסוכר החום וחרדל, ערבוב עד הסוכר החום מומס.
מערבבים את התוכן של חבילות התבלינים, ומניחים את הבריסקטים לתערובת מיץ התפוחים. למעלה עם תפוחי אדמה אדומים, גזר, בצל, וחתיכות כרוב. לדחוף את כל החומרים לתוך הנוזל.
מכסים ומבשלים על גבוה עד בשר משומר הוא רך מאוד, 4 עד 5 שעות; או לבשל על נמוך במשך 8 עד 10 שעות. חותכים בשר דק על פני התבואה, ומגישים עם ירקות.