קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח וצ'דר לחם מהיר

תפוח וצ'דר לחם מהיר
תפוח וצ'דר לחם מהיר הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו בירה ולחם צ'דר מהיר, צ'דר רוזמרין לחם מהיר, ו צ'דר ושמיר לחם מהיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל בנדיבות מחבת כיכר מתכת 9 על 5 אינץ ' עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, מלח, ומרווה יחד בקערה גדולה עד סודה וכל גושים גדולים נשברים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את הגבינה לקוביות וגריסה וזורקים עד שהחתיכות מופרדות ומצופות באופן שווה בתערובת הקמח; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
מניחים את הביצים, החלב והחמאה המומסת בקערה בינונית ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את התפוחים ומערבבים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
6
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח-גבינה ומערבבים עד שהקמח רק משולב, נזהרים לא לערבב (כמה פסים של קמח הם בסדר). הבלילה תהיה עבה מאוד.באמצעות מרית גומי, לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן, דוחף אותו לתוך הפינות להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים עד הלחם הוא חום זהוב בכל רחבי וקיסם שיניים מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי (לבדוק כמה כתמים כי אתה עלול להכות בכיס של גבינה), על 45 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים את המחבת על מתלה תיל להתקרר במשך 15 דקות. הפעל סכין סביב היקף הלחם ולהפוך אותו על המדף.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
תן לזה להתקרר לפחות 30 דקות יותר לפני חיתוך.