קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

תפוח-חזיר ראגו עם Orecchiette

תפוח-חזיר ראגו עם Orecchiette
תפוח-חזיר ראגו עם Orecchiette הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. 79 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו honeycrisp תפוחים, בזיליקום, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Orecchiette עם ראגו ברווז מתובל, עוף ים תיכוני Crockpot ראגו עם Orecchiette, ו Orecchiette ai broccoletti (Orecchiette פסטה עם ברוקולי Rabe) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, יוצקים את השמן לתוך מחבת sauté גדול להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את חזיר הקרקע. לבשל, לשבור את המסה לחתיכות קטנות עם כף עץ, עד השחמה היטב, חמש עד שבע דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את החזיר לקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בסיר גדול או תנור הולנדי, מוסיפים את הבייקון הקצוץ והופכים את החום לבינוני. מבשלים עד הבייקון הוא השחמה ו שניתנו חלק השומן שלה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הבצל והשום. מבשלים עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את התפוחים והיין, מערבבים היטב ומבשלים עד שהיין מצטמצם בשלושה רבעים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את העגבניות, המרק, ואת החזיר השחום. מערבבים היטב, ולאחר מכן מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים, מכוסה חלקית, עד הרוטב התעבה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
כאשר הרוטב רק מתחיל להתעבות, לבשל את הפסטה על פי ההוראות על האריזה. כאשר אל דנטה, לנקז את הפסטה במסננת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מוסיף את הצלפים ואת רוב בזיליקום פרוס. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל לפי הטעם. אל תתביישו, כפי שהוא לא מתובל עדיין. מחלקים את הפסטה בין ארבע קערות גדולות, ולמעלה עם כל אחד עם כמה כפות של ראגו.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מקשטים עם בזיליקום פרוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות