תפוח-חזיר ראגו עם Orecchiette
תפוח-חזיר ראגו עם Orecchiette הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. 79 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו honeycrisp תפוחים, בזיליקום, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Orecchiette עם ראגו ברווז מתובל, עוף ים תיכוני Crockpot ראגו עם Orecchiette, ו Orecchiette ai broccoletti (Orecchiette פסטה עם ברוקולי Rabe) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, יוצקים את השמן לתוך מחבת sauté גדול להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את חזיר הקרקע. לבשל, לשבור את המסה לחתיכות קטנות עם כף עץ, עד השחמה היטב, חמש עד שבע דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את החזיר לקערה ולהניח בצד.
בסיר גדול או תנור הולנדי, מוסיפים את הבייקון הקצוץ והופכים את החום לבינוני. מבשלים עד הבייקון הוא השחמה ו שניתנו חלק השומן שלה.
מוסיפים את הבצל והשום. מבשלים עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם, כשתי דקות.
מוסיפים את התפוחים והיין, מערבבים היטב ומבשלים עד שהיין מצטמצם בשלושה רבעים.
מוסיפים את העגבניות, המרק, ואת החזיר השחום. מערבבים היטב, ולאחר מכן מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים, מכוסה חלקית, עד הרוטב התעבה, 15 עד 20 דקות.
כאשר הרוטב רק מתחיל להתעבות, לבשל את הפסטה על פי ההוראות על האריזה. כאשר אל דנטה, לנקז את הפסטה במסננת.
מוסיף את הצלפים ואת רוב בזיליקום פרוס. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל לפי הטעם. אל תתביישו, כפי שהוא לא מתובל עדיין. מחלקים את הפסטה בין ארבע קערות גדולות, ולמעלה עם כל אחד עם כמה כפות של ראגו.
מקשטים עם בזיליקום פרוס הנותרים.