קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

תפוח-חזיר ראגו עם Orecchiette

תפוח-חזיר ראגו עם Orecchiette
תפוח-חזיר ראגו עם Orecchiette הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. 79 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו honeycrisp תפוחים, בזיליקום, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Orecchiette עם ראגו ברווז מתובל, עוף ים תיכוני Crockpot ראגו עם Orecchiette, ו Orecchiette ai broccoletti (Orecchiette פסטה עם ברוקולי Rabe) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, יוצקים את השמן לתוך מחבת sauté גדול להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את חזיר הקרקע. לבשל, לשבור את המסה לחתיכות קטנות עם כף עץ, עד השחמה היטב, חמש עד שבע דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את החזיר לקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בסיר גדול או תנור הולנדי, מוסיפים את הבייקון הקצוץ והופכים את החום לבינוני. מבשלים עד הבייקון הוא השחמה ו שניתנו חלק השומן שלה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את הבצל והשום. מבשלים עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את התפוחים והיין, מערבבים היטב ומבשלים עד שהיין מצטמצם בשלושה רבעים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את העגבניות, המרק, ואת החזיר השחום. מערבבים היטב, ולאחר מכן מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים, מכוסה חלקית, עד הרוטב התעבה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
כאשר הרוטב רק מתחיל להתעבות, לבשל את הפסטה על פי ההוראות על האריזה. כאשר אל דנטה, לנקז את הפסטה במסננת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מוסיף את הצלפים ואת רוב בזיליקום פרוס. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל לפי הטעם. אל תתביישו, כפי שהוא לא מתובל עדיין. מחלקים את הפסטה בין ארבע קערות גדולות, ולמעלה עם כל אחד עם כמה כפות של ראגו.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מקשטים עם בזיליקום פרוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות