תפוח-חרוז טבעוני פקאן לפסח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Haroset טבעוני תפוח פקאן לפסח. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 132 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-112 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, קינמון טחון, צימוקים זהובים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו פאי פקאן תפוחים בפסח, Haroset תפוח קלאסי, ו עוגת תפוחים טבעונית בקרום פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את הצימוקים, מיץ תפוחים, וסוכר ולספוג במשך 1 שעה.
מעבירים את תערובת הצימוקים למעבד מזון.
מוסיפים את התפוחים, פקאן, וקינמון ודופק לשלב. אל תעבדו יתר על המידה מכיוון שאתם רוצים שהמרקם יישאר מעט עבה.
מגישים מיד או מכסים ומקררים עד הצורך. מאוחסן כראוי, זה ישמור עד 2 ימים.