תפוח טעים-פריכת קוקוס חמוציות
לכי לחנות ותאספי תפוחים, קינמון, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו תפוח-Cranberry Crisp, Cranberry And Apple Crisp, ו תפוח-Cranberry Crisp (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב תפוחים, חמוציות, סוכר, קורנפלור, קינמון ומיץ לימון או פורט.
מערבבים היטב ולהעביר stoneware מוכן.
ציפוי קוקוס: בקערה נפרדת, לשלב סוכר חום, שיבולת שועל התגלגל, קוקוס וחמאה. באמצעות שני מזלגות או האצבעות שלך, לשלב עד מתפורר.
מניחים שתי מגבות תה נקיות, כל מקופל לשניים (כך יהיה לך ארבע שכבות) מעל סטונוור. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 3 עד 4 שעות, עד קריספ חם מבעבע.
מגישים עם קצפת או גלידה, אם תרצה.
השתמש 6 כוסות (1.5 L) של תפוחים פרוסים, להפחית סוכר לכוס (50 מ " ל) ולהשתמש מיץ לימון ולא יין פורט.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;