תפוח ירוק-פנקייק שאור
פנקייק תפוח ירוק-שאור הוא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך שמרים, חלב, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו פנקייק שאור אוכמניות / עם starter שאור, פנקייק שאור, ו פנקייק שאור (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את starter שאור: לחמם את החלב בסיר קטן על אש נמוכה על 110 מעלות F.
העברה לקערה בינונית, מפזרים את השמרים ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
לטאטא סיידר, סוכר חום, חמאה 1 כוס קמח עד חלקה. מכסים בניילון נצמד ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר בן לילה.
לטאטא 1/2 כוס קמח, הביצה, סודה לשתיה ותפוח לתוך starter שאור. ממיסים 1 כף חמאה במחבת ברזל יצוק או מחבת nonstick מעל חום בינוני מערבולת למעיל.
יוצקים על 1/4 גביע הבלילה על המחבת עבור כל פנקייק. מבשלים עד צמרות תוסס ואת הקצוות להגדיר, כ 3 דקות, ואז להעיף ולבשל עד הזהב מבושל דרך, 1 עד 2 דקות יותר. חזור עם הבלילה הנותרת, הוספת חמאה יותר לפי הצורך.
טפטוף עם סירופ ומקשטים עם אגוזי פקאן, אם תרצה.