תפוח מוקרם-צימוקים
איבודי תפוחים-צימוקים מוקרמים דורשים סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 95 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קינמון טחון, שמנת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שיבולת שועל עם צימוקים מוקרמים, דייסת יוגורט שמנת עם תפוח & קומפוט צימוקים, ו איבודי דובדבן וצימוקים זהובים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פשטידות, להמיס חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים תפוחים; מבשלים 15 דקות או עד רך משחימים קלות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בסוכר חום, צימוקים, קינמון ואגוז מוסקט; מבשלים 1 דקה או עד שהסוכר נמס.
מערבבים גבינת שמנת ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך ביצה לבן), ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. בעדינות לקפל לתוך תערובת תפוח מקורר.
עבודה עם 1 מעגל בצק גבינת שמנת מתוקה בכל פעם, להסיר לעטוף פלסטיק מבצק.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות. כף על 3 כפות תערובת תפוחים למרכז המעגל. מקפלים בצק על המילוי, ולחץ על הקצוות יחד עם מזלג או אצבעות לאטום.
מניחים את המחזור על תבנית אפייה גדולה מכוסה בנייר קלף. חזור על הנוהל עם עיגולים בצק גבינת שמנת מתוקה הנותרים תערובת תפוחים. להקפיא 30 דקות.
הסר turnovers מהמקפיא. פירס העליון של כל מחזור פעם אחת עם מזלג.
מניחים גיליון אפייה על המדף התחתון בתנור.
אופים ב 425 במשך 19 דקות או עד הקצוות משחימים קלות ומילוי הוא תוסס. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להכין את הזיגוג, לשלב אבקת סוכר ושאר החומרים, ערבוב עם מקציף עד מעורבב היטב.
טפטוף זיגוג על איבודי כדור.