קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

תפוח מטוגן חזיר

תפוח מטוגן חזיר
סיידר תפוחים איטי מתבשל חזיר עשוי להיות מה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. 756 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שאלוט, חומץ תפוחים תפוחים, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סיידר תפוחים מבושל איטי משך חזיר, סיידר בישול איטי משך חזיר עם רוטב ברביקיו סיידר, ו כתף חזיר צלויה איטית עם סיידר וגזר לבן.

הוראות

1
חזיר העונה עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
2
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. צרוב חזיר מכל הצדדים בשמן החם עד השחמה, כ 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מעבירים חזיר לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
להפחית את הטמפרטורה stovetop בינוני; לבשל ומערבבים שאלוט וסלרי במחבת עד שהם מתחילים לרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים חומץ תפוחים תפוחים ומבשלים, מגרד את כל חתיכות משחימים, עד הנוזל הוא התאדה כמעט, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
6
יוצקים תערובת שאלוט על כתף חזיר בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
7
מוסיפים סיידר תפוחים, שיני שום ועלי דפנה. מכסים, להגדיר סיר איטי נמוך, ומבשלים עד מזלג מכרז אבל לא מתפרק, על 6 שעות. להפוך חזיר על כל 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
8
הסר צלי חזיר לצלחת ולכסות באופן רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
יוצקים נוזל שנותר מן התנור האיטי דרך מסננת רשת דקה לתוך סיר גדול; מקום על חום גבוה. להשליך עלה דפנה ומוצקים אחרים. מביאים תערובת רוטב לרתיחה, להפחית חום ומבשלים, ברפרוף שומן מלמעלה, עד מופחת 1/4 של הנפח המקורי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
הסר רוטב מחום ומערבבים חרדל דיז ' ון ופלפל קאיין. לאט לאט להקציף חמאה קרה עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מפזרים עשבי תיבול טריים העונה עם מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
12
חותכים חזיר לתוך 1/4-פרוסות עבות ומגישים עם רוטב שפכו מעל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות