תפוח מלא עוף ברוטב קרם פקאן
אם יש לכם חלב, גבינת פרובולונה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתמצית vanillan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת Vanillan כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף פקאן מצופה ברוטב תפוחים, קרפים מלאים בתפוחים ברוטב קרמל, ו עוגיות ממולאות קרם שמימיות.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מעט שמן תבנית אפייה.
חיתוך קרוב לצד החלק של השד מבטיח אין חורים בעוף.)
מניחים 1 חצי פרוסה של פרובולונה בתוך כל עוף, ואחריו חצי פרוסות התפוח, כמות קטנה של שאלוט או בצל, כדי להתאים את הטעם שלך. למעלה עם חצי פרוסה הנותרים של פרובולון. משוך את העוף בחזרה יחד, מפזרים כמות קטנה של חלב, מעיל עם פירורי לחם.
מניחים שדיים ממולאים על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד שכבר לא ורוד, ומיצים לרוץ ברור.
בעוד העוף אופה, אתה יכול להתחיל הרוטב שלך. בדוד כפול מעל מים רותחים קלות, לשלב את חלמוני ביצה וסוכר. לנצח עד חלמון מבהיר וצורות קצף. לאט להוסיף את היין, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב מתעבה.
הסר מהחום ומערבבים בפקאנים ווניל. הרוטב נראה נחמד מוגש תחת העוף עם כמות קטנה טפטפת על זה.