קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות2
ציון בריאות20
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

תפוח מלא עוף ברוטב קרם פקאן

תפוח מלא עוף ברוטב קרם פקאן
אם יש לכם חלב, גבינת פרובולונה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתמצית vanillan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת Vanillan כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף פקאן מצופה ברוטב תפוחים, קרפים מלאים בתפוחים ברוטב קרמל, ו עוגיות ממולאות קרם שמימיות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מעט שמן תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
1
חיתוך קרוב לצד החלק של השד מבטיח אין חורים בעוף.)
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
2
מניחים 1 חצי פרוסה של פרובולונה בתוך כל עוף, ואחריו חצי פרוסות התפוח, כמות קטנה של שאלוט או בצל, כדי להתאים את הטעם שלך. למעלה עם חצי פרוסה הנותרים של פרובולון. משוך את העוף בחזרה יחד, מפזרים כמות קטנה של חלב, מעיל עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פרובולוןפרובולון
עוף שלםעוף שלם
שאלותשאלות
תפוחתפוח
בצלבצל
חלבחלב
3
מניחים שדיים ממולאים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד שכבר לא ורוד, ומיצים לרוץ ברור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בעוד העוף אופה, אתה יכול להתחיל הרוטב שלך. בדוד כפול מעל מים רותחים קלות, לשלב את חלמוני ביצה וסוכר. לנצח עד חלמון מבהיר וצורות קצף. לאט להוסיף את היין, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
סוכרסוכר
מיםמים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
6
הסר מהחום ומערבבים בפקאנים ווניל. הרוטב נראה נחמד מוגש תחת העוף עם כמות קטנה טפטפת על זה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ונילוניל
פקאניםפקאנים
רוטברוטב