תפוח מקורמל-ממרח גבינה כחולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל תפוח מקורמל-גבינה כחולה להפיץ. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, פקאן, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו הרב קרוסטיני עם ממרח גבינה כחולה ועוגת בצל מקורמל, תפוח, פקאן & ממרח גבינה כחולה, ו תפוח מקורמל, בייקון + פיצה מחבת גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 1 ליטר, להמס חמאה על אש נמוכה. מערבבים בסוכר עד שהוא מתמוסס, כ -20 שניות.
מוסיפים תפוחים ושאלות. לבשל 20 עד 30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תערובת הופכת חום זהוב ארומה מזכיר סיידר תפוחים. (לא למהר תהליך; צבע לוקח זמן כדי ליצור, אבל הטעם שווה את זה.) להפריש להתקרר לחלוטין.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת, גבינה, מיונז, שמנת חמוצה ומלח עד מעורבב היטב. מערבבים בעדינות בתערובת תפוחים מקוררת קרמל ואת הפקאן. מקררים 30 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם פקאנים קצוצים נוספים אם תרצה בכך.