תפוח - עוגת קינמון היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת סוכר, וניל שעועית, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-16 דקות. מתכונים דומים: תפוח-עוגת קינמון, עוגת קינמון תפוחים, ו עוגת תפוח קינמון צ'יפ Bundt.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי להכין מילוי, לשלב הראשון 4 מרכיבים בסיר מעל חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מבשלים 20 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה תפוח הוא רך, ערבוב מדי פעם. מגניב לטמפרטורת החדר. זרוק מקל קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
כדי להכין streusel, לשלב אגוזי מלך ו -3 מרכיבים הבאים (דרך קינמון טחון) במעבד מזון. דופק עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחון
מקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
כדי להכין עוגה, מעיל מחבת 12 כוס עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
5
מניחים סוכר וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך (כ 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים ביצים וחלמון ביצה, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף זרעים לתערובת סוכר. מילואים שעועית לשימוש נוסף. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
7
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מערבבים חלב ויוגורט בקערה קטנה, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חלב לסירוגין לתערובת סוכר, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח; להכות רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
10
כפית שליש הבלילה למחבת מוכנה; מפזרים הבלילה עם תערובת תפוח חצי תערובת אגוז חצי. חזור על שכבות, המסתיימות בשליש שנותר של הבלילה; חלקה עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצרים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים נצמדים. מגניב על מתלה חוט במשך 15 דקות; להסיר עוגה מחבת. מגניב על מתלה תיל.