תפוח-עוגת קינמון
תפוח - עוגת קינמון היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת סוכר, וניל שעועית, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-16 דקות. מתכונים דומים: תפוח-עוגת קינמון, עוגת קינמון תפוחים, ו עוגת תפוח קינמון צ'יפ Bundt.
הוראות
כדי להכין מילוי, לשלב הראשון 4 מרכיבים בסיר מעל חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מבשלים 20 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה תפוח הוא רך, ערבוב מדי פעם. מגניב לטמפרטורת החדר. זרוק מקל קינמון.
כדי להכין streusel, לשלב אגוזי מלך ו -3 מרכיבים הבאים (דרך קינמון טחון) במעבד מזון. דופק עד תערובת דומה ארוחה גסה.
כדי להכין עוגה, מעיל מחבת 12 כוס עם תרסיס אפייה.
מניחים סוכר וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך (כ 3 דקות).
מוסיפים ביצים וחלמון ביצה, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף זרעים לתערובת סוכר. מילואים שעועית לשימוש נוסף. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה, ערבוב היטב עם מקצף.
מערבבים חלב ויוגורט בקערה קטנה, ערבוב עד חלקה.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חלב לסירוגין לתערובת סוכר, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח; להכות רק עד בשילוב.
כפית שליש הבלילה למחבת מוכנה; מפזרים הבלילה עם תערובת תפוח חצי תערובת אגוז חצי. חזור על שכבות, המסתיימות בשליש שנותר של הבלילה; חלקה עם מרית.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים נצמדים. מגניב על מתלה חוט במשך 15 דקות; להסיר עוגה מחבת. מגניב על מתלה תיל.