תפוח-פאי פטל
תפוח-פאי פטל הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. אם יש לכם פטל, קרום עוגה, עמילן תירסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. הפוך קרומי עוגה כפי שמכוונים על תיבת עבור פאי שני קרום באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
בקערה גדולה, לזרוק תפוחים, 3/4 כוס סוכר, עמילן תירס וקליפת תפוז. כפית חצי מתערובת תפוחים לצלחת פאי מצופה קרום.
מפזרים באופן שווה עם פטל. למעלה עם תערובת תפוחים הנותרים. נקודה עם חמאה. למעלה עם קרום שני; חותם קצוות וחליל.
מברשת קלה קרום עם מים; מפזרים 1 כפית סוכר.
חותכים חריצים בכמה מקומות בקרום העליון. מכסים את קצה הקרום עם רצועות של נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת.
מניחים עוגה על מתלה תנור באמצע; מניחים גיליון נייר על מתלה מתחת לעוגה במקרה של גלישה.
אופים 45 עד 55 דקות או עד חום זהוב עמוק, הסרת רדיד במהלך 15 הדקות האחרונות של אפייה. מגניב לפחות 1 שעה לפני ההגשה.