תפוח פוג'י טארט טאטן
אם יש לך מים, בצק עלים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טארט תפוח טאטן, טארט תפוח טאטן, ו טארט תפוח טאטן (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה עמדה בשליש העליון של תנור מחממים ל 425°f. תרסיס 8 אינץ 'קוטר עוגת מחבת עם 3 אינץ' -צדדים גבוהים עם ריסוס nonstick. קליפה, רבע ותפוחי ליבה; מניחים בקערה ומניחים בצד.
מערבבים סוכר ו 6 כפות מים בסיר בינוני כבד. מערבבים על חום בינוני עד שהסוכר מתמוסס, מדי פעם מברישים את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה. להגביר את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד סירופ ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מסתחררת, על 10 דקות.
מוסיפים חמאה (קרמל יהיה בועות במרץ); מערבבים כדי להתמזג.
עבודה בזהירות, לעמוד תפוחים על קצה במעגלים קונצנטריים במחבת, מצטופפים יחד ככל האפשר.
חותכים כל רבעי תפוח הנותרים לתוך טריזים דקים; הכנס לחללים ריקים.
מניחים מחבת ישירות מעל חום בינוני ולהביא קרמל ומבשלים, על 2 דקות.
מניחים מחבת בתנור; אופים עד תפוחים רכים ובועות קרמל עבה, מדי פעם הקשה על תפוחים קלות עם מרית קומפקטית, על 1 1/2 שעות.
בינתיים, לפרוש גיליון מאפה על משטח העבודה. באמצעות 9 אינץ 'טארט פאן התחתון כסיוע, לחתוך סיבוב 9 אינץ'; פירס בכל רחבי עם מזלג. צ ' יל עד מוכן לשימוש.
הסר מחבת מהתנור. תפוחים למעלה עם מאפה; טאק בקצוות. חזור לתנור; אופים עד מאפה זהוב, כ 20 דקות.
העבר מחבת למדף. טארט מגניב לחלוטין במחבת, כ -3 שעות.
Place platter upstairs pan. החזק מגש ומחבת והפוך; טארט ייפול על מגש.