תפוח "פיצה"
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תפוח "פיצה". מנה אחת מכילה 4011 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 272 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות אם יש לכם מלח, גיליון בצק עלים, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו פיצה תפוחים, פיצה פאי תפוחים, ו פיצה תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
מרדדים גיליון מאפה לתוך 15 על ידי 12 אינץ מלבן על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח.
העברה לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, ולאחר מכן זין מאפה בכל רחבי עם מזלג.
מפזרים פירורי לחם על מאפה.
מחממים חמאה בסיר קטן על חום מתון, מחבת מתערבלת, עד חום זהוב, על 1 דקה.
יוצקים חמאה על תפוחים בקערה, ואז מוסיפים סוכר ומלח וזורקים למעיל.
מורחים תפוחים באופן שווה על מאפה, משאיר גבול 1 אינץ ' על כל הצדדים. מקפלים בקצוות על תפוחים, לחיצה בחוזקה על פינות וצדדים.
אופים עד תפוחים במכרז, 35 עד 40 דקות.
מפזרים גבינה על תפוחים ואופים עד גבינה זהובה מבעבעת, 5 עד 9 דקות יותר.