קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח פיתבייר

תפוח פיתבייר
Pithivier אפל עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך בצק בצק עלים אצווה, ביצה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Pithivier, סקווש & מרווה pithivier, ו דלעת קלויה, עדשים ופטה פיטיבייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את חמאת התפוחים: בסיר גדול, לשלב את התפוחים, חמאה, סוכר, ומלח. לפצל את שעועית וניל חצי לאורכו לגרד את הזרעים ישירות לתוך המחבת (לשמור את התרמילים להוספת מיכל של סוכר מגורען עבור סוכר וניל).
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים על אש נמוכה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 30 עד 40 דקות, או עד התפוחים להישבר ואת התערובת מתעבה והופך חום זהוב. התערובת תשחרר הרבה מים בהתחלה בועה הרבה ואז זה יתחיל לאט לקרמל ולקבל קצת כהה יותר; ייתכן שעדיין יש כמה חתיכות של תפוח שלם, וזה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
הסר מהחום ולתת להתקרר. (חמאת התפוחים יכולה להיות מאוחסנת במיכל אטום במקרר עד 4 ימים או במקפיא עד 2 שבועות.)
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
4
קו גיליון האפייה עם נייר קלף ולהניח בצד. על משטח עבודה משוריין היטב, לגלגל את בצק עלים לתוך מלבן על 24 ב/61 ס "מ רוחב ו 12 ב/30.5 ס" מ מלמעלה למטה. הבצק אולי נראה די קשה וקשה להתגלגל בהתחלה. אל תפחד להיות איתן עם הבצק כפי שאתה מגלגל אותו לתוך המלבן, להעיף אותו הפוך, להפוך אותו מצד לצד, להלום אותו עם מערוך כדי לשטח אותו. השתמש בסכין של שף כדי לקצץ את כל קצוות מחוספסים. לאחר מכן, באמצעות סכין או מגרד ספסל, לחתוך את הבצק לשניים אנכית. אתה צריך שני ריבועים 12 ב / 30.5 ס " מ.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מגרד בצקמגרד בצק
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
מניחים ריבוע אחד בצד ומניחים את הריבוע השני על תבנית האפייה המוכנה. במרכז הכיכר, לצייר מעגל 8 ב/20 ס " מ עם האצבע או בקלילות עם סכין קילוף (ללא חיתוך כל הדרך). באמצעות מרית אופסט או האחורי של כף, להפיץ את frangipane באופן שווה על המאפה, מילוי רק את המעגל. למעלה frangipane עם שכבה אפילו של חמאת התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
לפצח את הביצה לתוך קערה קטנה ולהקציף עם מזלג. באמצעות מברשת מאפה, מברשת חלק הביצה על המאפה סביב המעגל.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
שוב על משטח משוריין היטב, לגלגל את ריבוע בצק עלים השני, כך שהוא מעט גדול יותר מאשר 12-ב/30.5 ס " מ מרובע. לעטוף את הריבוע השני ישירות מעל החלק העליון של הריבוע הראשון. באמצעות האצבעות שלך, לחץ בחוזקה על כל הקצוות של המאפה כדי לאטום את שני הריבועים יחד. תהיה תלולית גדולה במרכז, שם נמצאים הפרנגיפאן וחמאת התפוחים. שוב, באמצעות האצבעות שלך, לחץ בחוזקה סביב המעגל; אתה רוצה לצרף את frangipane ו חמאת תפוחים ככל שאתה יכול בתוך המעגל.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
8
עם סכין חיתוך קטנה, לחתוך דפוס עלה כותרת מסולסל סביב קצה בצק עלים כדי ליצור מעגל עם סך של שישה או שבעה עלי כותרת. זרוק את שאריות בצק עלים (או לשמור אותם לטיפול מהיר: מפזרים קינמון-סוכר ואופים עד הזהב. מקררים את המאפה לפחות 30 דקות או עד 2 ימים כדי לאפשר לנפיחות להירגע ולהירגע. (אם מצמרר במשך יותר מ 30 דקות, לכסות את הבצק עם ניילון לעטוף כדי למנוע ממנו להתייבש. בשלב זה, אתה יכול גם לעטוף את המאפה unbaked היטב עם ניילון לעטוף להקפיא אותו עד 2 שבועות.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מחממים התנור ל 177° / 180°C, ומניחים מתלה במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
באמצעות מברשת מאפה, מברשת את כל החלק העליון של המאפה, כולל עלי הכותרת, עם שאר הביצה לשטוף. נקב חור באמצע התל המעגלי במרכז התל ולאחר מכן, החל ממרכז החור הזה, השתמש בקצה סכין הקילוף כדי להתחקות אחר תבנית קרן שמש מעוקלת לתוך התל, ריווח הקרניים 1/2 ל 1 ב/12 מ "מ ל 2.5 ס" מ זה מזה ומכסה את התל כולו עם הקרניים המעוקלות. אתה צריך שמונה עשרה עד עשרים וארבע קרניים. לא לחתוך את כל הדרך דרך הנשיפה; רק קל להבקיע את הבצק עם קצה הסכין. עקוב אחר דפוס crosshatch על עלי הכותרת.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
אופים במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות, או עד הבצק הוא חום זהוב לחלוטין אפוי דרך. תסתכל על הצדדים של pithivier שבו בצק עלים התנפח כדי לוודא הצדדים הם גם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
הסר מהתנור ולתת מגניב על המחבת על מתלה חוט לפחות 1 שעה לפני ההגשה כדי לאפשר את המילוי להתקרר. מאפה זה מוגש הטוב ביותר באותו יום, אבל אתה יכול להחזיק אותו במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 ימים ולאחר מכן לרענן אותו בתנור 149°/150°C במשך 5 עד 8 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
Reprinted with permission from Flour, too by Joanne Chang, © 2013 Chronicle Books
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים