תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוח פריך-פקאן סלט. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם תפוחים, דבש, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו כריך עוף קצוץ עם סלט פקאן פריך, סלט תפוחים פריך, ו סלט כרוב פריך עם שורש תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לזרוק את הכרוב, תפוחים, פקאנים, צימוקים ובצל. בקערה קטנה, לטאטא את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים מעל תערובת כרוב ולזרוק למעיל. מכסים ומקררים עד ההגשה.