תפוח קינמון בטטות
תפוחי אדמה קינמון תפוח יכול להיות רק ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל 207 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. 21 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו קינמון טחון, חמאה, עמילן תירס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו תפוח קלוי קינמון בטטות, בטטות קינמון קלויות, ו בטטות עם אגוזי פקאן קינמון עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים את הבטטות לסיר גדול ומכסים במים מומלחים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה; מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהם רכים בלבד, 15 עד 20 דקות.
מסננים ומאפשרים לאדים להתייבש במשך דקה או שתיים. קולפים וחותכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'; שכבו את הבטטות והתפוחים לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
בינתיים מערבבים יחד את הסוכר, עמילן התירס, המלח, הקינמון ואגוז המוסקט בסיר. מערבבים פנימה את המים והחמאה ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים עד להסמכה וכבר לא מעוננים, 5 עד 10 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש עד התפוחים הם רכים מאוד ואת תפוחי אדמה מתוקים זהובים על גבי, על 1 שעה.