תפוח קינמון מהיר לחם
לחם קינמון מהיר תפוח עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 451 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-219 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם זנגביל טחון, מלח, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מהיר וקל עבור תפוח קינמון להפריד לחם, תפוחים וקינמון מהירים, ו לחם מהיר צימוקים קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 5 על ידי 10 אינץ מחבת כיכר.
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, קינמון, זנגביל, ומלח.
בקערה גדולה, להכות ביצים במשך 30 שניות עם מזלג.
מוסיפים וניל, 1/2 כוס סוכר, וסוכר חום לקערה. מערבבים עד בשילוב טוב.
מוסיפים תערובת קמח למרכיבים רטובים בשתי תוספות, ערבוב עד רק בשילוב. מערבבים תפוחים לתוך הבלילה עד מופץ באופן שווה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכנה ומפזרים הנותרים סוכר כף אחת.
אופים לחם עד הזהב ובוחן עוגה יוצא נקי, כ 40 דקות.