תפוח-קציצות חמוציות
תפוח-חמוציות טרטר טרטר הוא צמחוני מתאבנים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 889 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קמח, דבשה, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגות קציצות חמוציות, עוגת ליטרת חמוציות, ו פאי תפוזים, חמוציות ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 2-3 ליטר על חום בינוני, מערבבים תפוחים, חמוציות, תמרים, יין, דבש, allspice, 1/4 שיני כפית, ו 1/4 כוס מים לעתים קרובות עד תפוחים רכים כאשר פירסינג ונוזל התאדה, על 10 דקות.
בינתיים, בקערה, עם מיקסר במהירות בינונית, הכה חמאה וסוכר מגורען עד מעורבב.
מוסיפים חלמונים ודבשה ביצה; לנצח עד משולב היטב, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך.
מוסיפים קמח, זנגביל, קינמון, מלח, ו 1/2 כפית ציפורן; להכות נמוך עד משולב לתוך בצק נוקשה.
מחלקים את הבצק לשלישים. על לוח מקורנן, עם מערוך מקורנן, לגלגל את אחד השלישים 1/4 אינץ ' עבה. השתמש חותכי עוגיות לחתוך לצורות כוכב (שאריות reroll לאפות כעוגיות). מחלקים 2 שליש הנותרים לשלישים. לחץ על כל חתיכה מעל הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט מחורץ 4 אינץ ' עם תחתית נשלפת. כפית תערובת פירות חמה לתוך פגזים ורמת התפשטות. מעל כל טרטלט עם כוכב אחד או יותר; מפזרים סוכר turbinado. הגדר טארטלים על תבנית אפייה 12 על 18 אינץ'.
אופים בתנור 400 עד מאפה הוא השחמה קלות, 20 עד 25 דקות. מגניב על מדף על שעה 1.
הסר חישוקים פאן ולהגדיר טארטלים על צלחות קינוח.