קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

תפוח, ריבס ועוגת פודינג

תפוח, ריבס ועוגת פודינג
אם יש לך בערך 1 שעה ו -30 דקות כדי לבלות במטבח, תפוח, rhubarb & פודינג טארט יכול להיות נהדר lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 591 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו גלגליות סוכר, ריבס, גרידת תפוזים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זה עובד טוב כמו קינוח. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריבס ועוגת פודינג, עוגת פודינג ריבס, ו עוגת ריבה מזוגגת עוגת פודינג.

הוראות

1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מרדדים את הבצק לעובי של מטבע 1 ולהשתמש בו כדי קו פח 23cm טארט.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
חותכים סיבוב של נייר אפייה גדול יותר מהפח ומניחים את הפח עם שעועית אפייה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
אופים עיוור במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר את השעועית ואופים במשך 10-15 דקות נוספות עד זהב קל.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר את הטארט מהתנור והפחת את התנור ל 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בעוד טארט הוא בתנור, להכין את המילוי. בעדינות לחמם את ריבס, תפוח, גלגלית סוכר ומיץ תפוזים במחבת קטנה במשך 10 דקות עד הפרי רך, אבל עדיין מחזיק את צורתו. לאחר מבושל, להסיר מהחום ולהשאיר להתקרר מעט בזמן שאתה עושה את פודינג.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מחממים את הקרם, חלב ותרמיל וניל במחבת קטנה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
לטאטא את הביצים וסוכר בקערה נפרדת. כאשר תערובת הקרם הגיעה לנקודת רתיחה, יוצקים את זה על הביצים בעוד עדיין לטאטא, ואז לשפוך את התערובת דרך מסננת לתוך קערה נקייה או כד ולהוסיף את גרידת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
לאחר מקרה טארט מבושל, לפזר את הפרי על החלק התחתון של המקרה ושופכים את פודינג על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
10
מניחים את הטארט בתנור ומבשלים 30-35 דקות עד פודינג מוגדר רק.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר מהתנור ולהשאיר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך לפרוסות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.