קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

תפוח, ריבס ועוגת פודינג

תפוח, ריבס ועוגת פודינג
אם יש לך בערך 1 שעה ו -30 דקות כדי לבלות במטבח, תפוח, rhubarb & פודינג טארט יכול להיות נהדר lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 591 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו גלגליות סוכר, ריבס, גרידת תפוזים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זה עובד טוב כמו קינוח. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריבס ועוגת פודינג, עוגת פודינג ריבס, ו עוגת ריבה מזוגגת עוגת פודינג.

הוראות

1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מרדדים את הבצק לעובי של מטבע 1 ולהשתמש בו כדי קו פח 23cm טארט.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
חותכים סיבוב של נייר אפייה גדול יותר מהפח ומניחים את הפח עם שעועית אפייה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
אופים עיוור במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר את השעועית ואופים במשך 10-15 דקות נוספות עד זהב קל.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר את הטארט מהתנור והפחת את התנור ל 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בעוד טארט הוא בתנור, להכין את המילוי. בעדינות לחמם את ריבס, תפוח, גלגלית סוכר ומיץ תפוזים במחבת קטנה במשך 10 דקות עד הפרי רך, אבל עדיין מחזיק את צורתו. לאחר מבושל, להסיר מהחום ולהשאיר להתקרר מעט בזמן שאתה עושה את פודינג.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מחממים את הקרם, חלב ותרמיל וניל במחבת קטנה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
לטאטא את הביצים וסוכר בקערה נפרדת. כאשר תערובת הקרם הגיעה לנקודת רתיחה, יוצקים את זה על הביצים בעוד עדיין לטאטא, ואז לשפוך את התערובת דרך מסננת לתוך קערה נקייה או כד ולהוסיף את גרידת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
לאחר מקרה טארט מבושל, לפזר את הפרי על החלק התחתון של המקרה ושופכים את פודינג על גבי.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
10
מניחים את הטארט בתנור ומבשלים 30-35 דקות עד פודינג מוגדר רק.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הסר מהתנור ולהשאיר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך לפרוסות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.