תפוח, ריבס ועוגת פודינג
אם יש לך בערך 1 שעה ו -30 דקות כדי לבלות במטבח, תפוח, rhubarb & פודינג טארט יכול להיות נהדר lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 591 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו גלגליות סוכר, ריבס, גרידת תפוזים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זה עובד טוב כמו קינוח. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריבס ועוגת פודינג, עוגת פודינג ריבס, ו עוגת ריבה מזוגגת עוגת פודינג.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
מרדדים את הבצק לעובי של מטבע 1 ולהשתמש בו כדי קו פח 23cm טארט.
חותכים סיבוב של נייר אפייה גדול יותר מהפח ומניחים את הפח עם שעועית אפייה על גבי.
אופים עיוור במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר את השעועית ואופים במשך 10-15 דקות נוספות עד זהב קל.
הסר את הטארט מהתנור והפחת את התנור ל 160c / 140c מאוורר / גז
בעוד טארט הוא בתנור, להכין את המילוי. בעדינות לחמם את ריבס, תפוח, גלגלית סוכר ומיץ תפוזים במחבת קטנה במשך 10 דקות עד הפרי רך, אבל עדיין מחזיק את צורתו. לאחר מבושל, להסיר מהחום ולהשאיר להתקרר מעט בזמן שאתה עושה את פודינג.
מחממים את הקרם, חלב ותרמיל וניל במחבת קטנה ומביאים לרתיחה.
לטאטא את הביצים וסוכר בקערה נפרדת. כאשר תערובת הקרם הגיעה לנקודת רתיחה, יוצקים את זה על הביצים בעוד עדיין לטאטא, ואז לשפוך את התערובת דרך מסננת לתוך קערה נקייה או כד ולהוסיף את גרידת התפוז.
לאחר מקרה טארט מבושל, לפזר את הפרי על החלק התחתון של המקרה ושופכים את פודינג על גבי.
מניחים את הטארט בתנור ומבשלים 30-35 דקות עד פודינג מוגדר רק.
הסר מהתנור ולהשאיר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך לפרוסות.