תפוחי אדמה Lyonnaise
אם יש לכם שמן צמחי, בצל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מיונז תפוחי אדמה חדשים, תפוחי אדמה Lyonnaise, ו תפוחי אדמה Lyonnaise.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי גדול עם מים לכסות. מביאים לרתיחה; לבשל 5 דקות.
מסננים היטב; פורסים תפוחי אדמה לפרוסות בעובי 3/8 אינץ'.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מסדרים חצי פרוסות תפוחי אדמה ובצל בשכבה אחת במחבת.
מפזרים מלח ופלפל. מבשלים, פונים לעתים קרובות, עד הבצל רך ותפוחי אדמה הם חום זהוב; לנקז.
מעבירים תפוחי אדמה ובצל לצלחת הגשה. חזור על הנוהל עם פרוסות תפוחי אדמה ובצל שנותרו.