קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

תפוחי אדמה Lyonnaise

תפוחי אדמה Lyonnaise
אם יש לכם שמן צמחי, בצל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מיונז תפוחי אדמה חדשים, תפוחי אדמה Lyonnaise, ו תפוחי אדמה Lyonnaise.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי גדול עם מים לכסות. מביאים לרתיחה; לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מסננים היטב; פורסים תפוחי אדמה לפרוסות בעובי 3/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
3
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מסדרים חצי פרוסות תפוחי אדמה ובצל בשכבה אחת במחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מפזרים מלח ופלפל. מבשלים, פונים לעתים קרובות, עד הבצל רך ותפוחי אדמה הם חום זהוב; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
5
מעבירים תפוחי אדמה ובצל לצלחת הגשה. חזור על הנוהל עם פרוסות תפוחי אדמה ובצל שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל