תפוחי אדמה אדומים קלויים בתנור ואספרגוס
תפוחי אדמה אדומים קלויים בתנור ואספרגוס דורשים בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. זה מנות ראשונות יש 144 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 דיאטה. אם יש לכם תפוחי אדמה, שמן זית כתית מעולה, טימין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אהוב על 643 אוכלים וטבחים. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 90%, וזה מרהיב. נסו סלמון צלוי בתנור, אספרגוס ותפוחי אדמה חדשים, סלמון צלוי בתנור, אספרגוס ותפוחי אדמה חדשים, ו סלמון צלוי בתנור, אספרגוס ותפוחי אדמה חדשים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
בתבנית אפייה גדולה זורקים את תפוחי האדמה האדומים עם 1/2 שמן הזית, השום, הרוזמרין, הטימין ו -1 / 2 המלח הכשר. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש.
מערבבים פנימה את האספרגוס, את שמן הזית שנותר ואת המלח שנותר. מכסים וממשיכים לבשל 15 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים. הגדל את טמפרטורת התנור ל -450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
הסר את נייר הכסף והמשיך בבישול 5 עד 10 דקות, עד שתפוחי האדמה משחימים קלות. מתבלים בפלפל להגשה.