תפוחי אדמה אדומים קלויים עם ויניגרט חרדל
תפוחי אדמה אדומים קלויים עם ויניגרט חרדל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ יין, שום, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוף ותפוחי אדמה עם ויניגרט חרדל, עוף ותפוחי אדמה עם ויניגרט חרדל, ו כרובית צלויה שלמה עם ויניגרט חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
לתפוחי האדמה: מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מוסיפים את תפוחי האדמה והשום לתבנית אפייה, טפטוף בשמן, משליכים למעיל ומפזרים מלח ופלפל. צולים את תפוחי האדמה עד חום פריך וזהוב מבחוץ ועדין מבפנים, כ 45 דקות, מרפרף באמצע.
להקציף יחד את השמן, חרדל, חומץ יין לבן, פטרוזיליה ושאלוט. מתבלים במלח ופלפל.
לזרוק את תפוחי האדמה עדיין חם עם ויניגרט לשרת חם.