קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

תפוחי אדמה אפויים עם כרוב ניצנים ובייקון

תפוחי אדמה אפויים עם כרוב ניצנים ובייקון
תפוחי אדמה אפויים עם כרוב ניצנים ובייקון נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כרוב ניצנים, עלי מרווה, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה, בייקון וכרוב ניצנים, כרוב ניצנים קלוי עם תפוחי אדמה ובייקון, ו תפוחי אדמה קלויים עם בייקון & כרוב ניצנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מעל 375 F. לשטוף ולייבש את תפוחי האדמה, ואז לדקור אותם בכל רחבי עם מזלג. הגדר על מתלה באמצע של תנור ואופים 1 שעה, או עד תפוחי האדמה מרגישים רכים כאשר סחוט בעדינות את העור הוא פריך. במחבת בינונית, מעל חום בינוני, מבשלים את הבייקון עד רק פריך.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים על מגבות נייר ומניחים בצד. בטל את כל אבל 1/4 כוס שומן הבייקון ולהחזיר את המחבת אל המבער על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את מרווה ו לטגן עד רק רוחש.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הצימוקים והכרוב ניצנים ומערבבים עד חם. פורסים את החלק העליון של כל תפוח אדמה במרכז לאורך ולסחוט בעדינות כדי לשחרר את החלק הפנימי. כפית חלק תערובת כרוב ניצנים על כל תפוח אדמה ולהניח 3 פרוסות של בייקון על גבי.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים מנה של שמנת חמוצה לכל ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך