תפוחי אדמה אפויים עם משמשים ובורבון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם משמשים ויסקי. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ויסקי, סוכר חום בתקיפות, תפוחי אדמה מתוקים תכשיט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה אפויים עם משמשים ושזיפים מיובשים, בורבון אפוי בטטות, ו פעמיים ויסקי אפוי-אגוזי לוז בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, יוצקים ויסקי על משמשים מיובשים.
לשפשף תפוחי אדמה מתוקים פירס כל אחד בכמה מקומות עם מזלג.
מניחים תפוחי אדמה על מתלה תנור או בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים בתנור 350 עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, על 1 1/2 שעות.
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 20 דקות.
מקלפים את תפוחי האדמה המתוקים ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים סוכר חום, חמאה ווניל לקערה ומחית עם מחית תפוחי אדמה או מזלג עד שהתערובת מעט עבה. מערבבים משמשים ובורבון. כפית לתוך צלחת אפייה 2 1/2 ליטר רדודה ורמת התפשטות.
אופים, חשוף, עד חם במרכז, כ -30 דקות.