תפוחי אדמה אפויים עם שאלוט-חמאת תירס
תפוחי אדמה אפויים עם שאלות-חמאה תירס דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 426 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עירית, מלח ופלפל, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה די גרוע. נסו תפוחי אדמה אפויים עם שאלוט-חמאת תירס, צדפות מאודות ולובסטר עם חמאת שאלוט, תירס, נקניקיות ותפוחי אדמה, ו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם מייפל-פקאן-חמאת שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מזלג, לתקוע את תפוחי האדמה בכל רחבי. מבשלים את תפוחי האדמה בתנור מיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך 10 דקות.
מעבירים את תפוחי האדמה לתנור שחומם מראש ואופים במשך 15 דקות יותר.
בינתיים, בסיר קטן של מים רותחים, לבשל את גרעיני התירס עד בקושי רך, על 3 דקות.
במעבד מזון, לשלב את החמאה, שאלוט, מיץ ליים ו 1 כוס גרעינים תירס פירה. לגרד את החמאה לתוך קערה, לקפל את עירית ואת 1/2 כוס הנותרים גרגרי תירס ועונה עם מלח ופלפל. לפצל את תפוחי האדמה האפויים, למלא עם מנה של חמאת התירס ולהגיש.
הערות: וריאציות: השתמש בחמאה על תפוחי אדמה לתינוק קלוי, פסטה או פירות ים בגריל.