קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

תפוחי אדמה אפויים פעמיים

תפוחי אדמה אפויים פעמיים
תפוחי אדמה אפויים פעמיים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 324 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. אם יש לכם צ'דר חד, חמאה, תפוחי אדמה אדמדמים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 44%. מתכונים דומים: בטטות אפויות בציפוי נקניקיית תפוח עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים בציפוי עוף מוקרם, קורנביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מניחים את תפוחי האדמה ישירות על המדף במרכז התנור ואופים במשך 30 דקות. פירס כל תפוח אדמה בכמה נקודות עם מזלג וממשיכים לאפות עד למכרז, כ -30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מוציאים תפוחי אדמה מהתנור, ומורידים את האש ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
החזיקו את תפוח האדמה בעזרת תנור או מגבת, גזמו את החלק העליון של תפוחי האדמה כדי ליצור צורה דמוית קאנו. שמור את צמרות. גורפים בזהירות את רוב תפוח האדמה לקערה. דאגו להשאיר מספיק תפוח אדמה בעור כדי שהקליפות יישארו יחד. מועכים את תפוח האדמה קלות במזלג יחד עם 2 עד 3 כפות מהחמאה והשמנת החמוצה. מערבבים פנימה את הבצל, אגוז המוסקט ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מתבלים את הקליפות במלח ופלפל. ממלאים את הקליפות בתערובת תפוחי האדמה המרכיבה אותה מעט.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מפזרים את הגבינה על גבי מילוי תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
7
מברישים את החלק העליון השמור בשאר החמאה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
8
מניחים את תפוחי האדמה והמכסים על תבנית עם נייר אפייה, ואופים עד לחימום, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מגישים מיד.