תפוחי אדמה אפויים פעמיים
תפוחי אדמה אפויים פעמיים נטול גלוטן, תוספת. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. ו 8 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל מקף, תפוחי אדמה אפייה, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה די טוב. נסו בטטות אפויות בציפוי נקניקיית תפוח עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים בציפוי עוף מוקרם, קורנביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה אפויים חדשים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) (מתכונים דומים).
הוראות
אופים ב 375 1 שעה או עד שהם רכים. כשהוא קריר מספיק לטיפול, חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון של כל תפוח אדמה וזורקים. גורפים את העיסה ומשאירים קליפות דקות.
בקערה גדולה מועכים את העיסה בחמאה. מערבבים פנימה את החלב, הבייקון, הבצל, העירית, המלח, הפלפל ו -1 כוס הגבינה.
כפית לתוך קליפות תפוחי אדמה. למעלה עם הגבינה הנותרת ומפזרים פפריקה.
אופים, חשופים, ב 375 במשך 20 דקות.
אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה