קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

תפוחי אדמה אפויים פעמיים שילדים אוהבים

תפוחי אדמה אפויים פעמיים שילדים אוהבים
פעמיים אפוי תפוחי אדמה ילדים אוהבים דורש בערך 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 507 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך בטי bac - חתיכות טעם בייקון, אפיית תפוחי אדמה, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 62% המנה הזאת טובה. נסו תפוחי אדמה אפויים פעמיים שילדים אוהבים, ילדים אוהבים את קציץ הבשר הזה., ו ילדים אוהבים טונה מק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. לשפשף בעדינות תפוחי אדמה, אבל לא לקלף. פירס תפוחי אדמה מספר פעמים עם מזלג כדי לאפשר קיטור לברוח בעוד תפוחי אדמה אופים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מברשת קלות עם שמן זית, ומפזרים 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
אופים על תבנית אפייה ungreased במשך 1 שעה או עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג במרכז עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
5
בינתיים, מניחים כרובית בקערה בטוחה במיקרוגל, ומיקרוגל, 5 עד 8 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
חותכים כל תפוח אדמה לאורכו לשניים; לגרוף תפוחי אדמה עוזב קליפה דקה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
7
מקום קרביים מ 2 תפוחי אדמה בקערה של מעבד מזון או בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מקום הנותרים 2 קרביים תפוחי אדמה בצד לשימוש נוסף (ארוחת ערב מחר!)
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
9
מערבבים בכרובית חמאה מומסת, חלב, שמנת חמוצה ונותר 1/2 כפית מלח. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מערבבים ב 1/2 כוס גבינה מגורר ופלפל שחור לפי הטעם. כף מילוי בחזרה לתוך קליפות תפוחי אדמה ומפזרים נותר 1/2 כוס גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
11
מקום מלא תפוחי אדמה במחבת 9x13 אינץ משומנת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
אופים 20 דקות נוספות או עד גבינה מותכת ומילוי חם.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מפזרים בצל ירוק וחתיכות בייקון מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
רוטב טריאקירוטב טריאקי