תפוחי אדמה אפויים פעמיים שילדים אוהבים
פעמיים אפוי תפוחי אדמה ילדים אוהבים דורש בערך 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 507 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך בטי bac - חתיכות טעם בייקון, אפיית תפוחי אדמה, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 62% המנה הזאת טובה. נסו תפוחי אדמה אפויים פעמיים שילדים אוהבים, ילדים אוהבים את קציץ הבשר הזה., ו ילדים אוהבים טונה מק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לשפשף בעדינות תפוחי אדמה, אבל לא לקלף. פירס תפוחי אדמה מספר פעמים עם מזלג כדי לאפשר קיטור לברוח בעוד תפוחי אדמה אופים.
מברשת קלות עם שמן זית, ומפזרים 1/2 כפית מלח.
אופים על תבנית אפייה ungreased במשך 1 שעה או עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג במרכז עם מזלג.
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
בינתיים, מניחים כרובית בקערה בטוחה במיקרוגל, ומיקרוגל, 5 עד 8 דקות או עד מכרז.
חותכים כל תפוח אדמה לאורכו לשניים; לגרוף תפוחי אדמה עוזב קליפה דקה.
מקום קרביים מ 2 תפוחי אדמה בקערה של מעבד מזון או בלנדר.
מקום הנותרים 2 קרביים תפוחי אדמה בצד לשימוש נוסף (ארוחת ערב מחר!)
מערבבים בכרובית חמאה מומסת, חלב, שמנת חמוצה ונותר 1/2 כפית מלח. להתמזג עד חלקה.
מערבבים ב 1/2 כוס גבינה מגורר ופלפל שחור לפי הטעם. כף מילוי בחזרה לתוך קליפות תפוחי אדמה ומפזרים נותר 1/2 כוס גבינה מגוררת.
מקום מלא תפוחי אדמה במחבת 9x13 אינץ משומנת.
אופים 20 דקות נוספות או עד גבינה מותכת ומילוי חם.
מפזרים בצל ירוק וחתיכות בייקון מעל ומגישים.