תפוחי אדמה אפויים קל בגריל
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, ומנה צדדית צמחונית? תפוחי אדמה אפויים קל בגריל יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם תערובת שום-פלפל, חמאה, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תפוחי אדמה אפויים קלים של ג'ו ג' ו, תפוחי אדמה אפויים פעמיים קלים, ו תפוחי אדמה 'אפויים' בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם. בקערה קטנה, מערבבים חמאת גביני מרכיבים עד מעורבב. להכניס למקרר עד שישב בכלא.
לנקב תפוחי אדמה כדי לאפשר אדים לברוח.
מברשת מחוץ תפוחי אדמה עם חמאה מומסת; מפזרים מלח מתובל.
מניחים תפוחי אדמה על צלחת מיקרוגל או צלחת מיקרוגל רדודה. מיקרוגל על 6 עד 8 דקות, פונה פעם אחת, עד מזלג מכרז.
מניחים תפוחי אדמה על גריל מעל חום בינוני. כיסוי גריל; לבשל 8 עד 12 דקות, מפנה מדי פעם, עד פריך משחימים.
חותכים x גדול בחלק העליון של כל תפוח אדמה אפוי; לחץ על הצדדים מעט מוך. למעלה כל אחד עם חמאה גבינה; מפזרים תערובת שום פלפל.