תפוחי אדמה אפויים שום
צריך ללא גלוטן, כל 30, ותוספת טבעונית? תפוח אדמה אפוי שום יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה אפייה, מלח ופלפל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה טוב. נסו שום אפוי תפוחי אדמה טריזים, תפוח אדמה אפוי פעמיים שום קלוי, ו שום צלוי פעמיים תפוח אדמה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
יוצקים שמן זית לתוך שקית ניילון. מדוד את מלח השום והפלפלפל על צלחת, ומערבבים קצת. מעיל כל תפוח אדמה עם שמן זית על ידי הצבת בשקית, ולהעביר אותו מסביב.
הסר מן התיק, לטבול לתוך התיבול. לשפשף תיבול לתוך תפוחי אדמה מעיל.
מניחים את תפוחי האדמה ישירות על מתלה התנור.
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד תפוחי האדמה מרגישים רכים כאשר אתה לסחוט אותם.