תפוחי אדמה בגריל ואספרגוס עם בזיליקום ופרמזן
תפוחי אדמה בגריל ואספרגוס עם בזיליקום ופרמזן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. לך לחנות ותביא אספרגוס, תפוחי אדמה דקים, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 83% המנה הזו מעולה. נסו אספרגוס עם חמאת בזיליקום פרמזן, תפוחי אדמה אדומים מרוסקים עם בזיליקום ופרמזן, ו אספרגוס, פטריות ועגבניות עם בזיליקום טרי וגבינת פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 9 על ידי 13 אינץ', לערבב חומץ, שמן, פלפל, ו 1/2 מלח כפית.
חותכים תפוחי אדמה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; מוסיפים למחבת ומערבבים למעיל.
שפריץ את החלק הפנימי של סל גריל מרובע 11 או 12 אינץ ' עם תרסיס שמן בישול (או מברשת קלה עם שמן). הרם תפוחי אדמה מחבת, הזמנת מרינדה; לסדר שכבה אחת בסל וסגור.
הצמד את ולזרוק מסתיים אספרגוס קשה; להוסיף אספרגוס מרינדה במחבת ומערבבים למעיל. שפריץ את החלק הפנימי של עוד 11 או 12 אינץ ' מרובע גריל סל עם ספריי בישול (או מברשת קלה עם שמן). הרם אספרגוס מן המרינדה, לארגן שכבה אחת בסל, ולסגור (אם יש לך רק 1 סל, לבשל ירקות ברצף).
הכן ברביקיו לחום ישיר (ראה להלן). כאשר הוא חם (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות), להגדיר סל עם תפוחי אדמה על גריל; להפעיל לעתים קרובות עד תפוחי אדמה הם חום זהוב ומכרז כאשר פירסינג, 6 עד 8 דקות בסך הכל. לאחר תפוחי אדמה מבושלים 5 דקות, להגדיר סל עם אספרגוס על גריל; להפוך לעתים קרובות עד רך כאשר פירסינג, על 5 דקות. ירקות חופפים במקצת כאשר אתה מסובב את הסל; לנער אותו כדי להפיץ אותם כך שהם מבשלים באופן שווה.
הסר ירקות מבושלים מגריל. לזרוק אספרגוס על לוח לחתוך לחתיכות 2 אינץ'; לחזור מרינדה.
מוסיפים תפוחי אדמה למרינדה.
דק פורסים עלי בזיליקום; מוסיפים לירקות במחבת ומערבבים בעדינות.
מקשטים עם עלי בזיליקום. מפזרים בערך חצי מהפרמזן על ירקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר; מוסיפים גבינה ומלח נותרים לפי הטעם.
הערות: כדי לבשל ירקות בו זמנית, אתה צריך 2 סלים גריל צירים או באח בישול עם חורים קטנים. סלי גריל צירים נמכרים בחנויות אספקת ברביקיו; לבחור אחד עם ידיות שיתאימו ברביקיו שלך. אתה יכול גם להשתמש באח בישול (נמכר בחנויות אספקת ברביקיו גם כן) עם חורים קטנים.
אם משתמשים בלוחות פחם, תל ולהצית מספיק נשפים כדי לכסות את הבעירה בשכבה אחת, מוצקה (תצטרך כ -75). כאשר הקוצים מנוקדים באפר אפור, לאחר 15 עד 20 דקות, להפיץ אותם על הבעירה בשכבה אחת.
תן להם להישרף לחום הרצוי.
אם באמצעות ברביקיו גז, להפוך את כל המבערים גבוה ולסגור את המכסה במשך 10 דקות. התאם את המבערים לחום הרצוי.