קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

תפוחי אדמה בגריל ובצל

תפוחי אדמה בגריל ובצל
תפוחי אדמה בגריל ובצל דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 236 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . . גשו לסופר וקנו בצל, פלפל טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו תפוחי אדמה בצל בגריל, תפוחי אדמה בצל בגריל, ו רוזמרין בגריל-תפוחי אדמה בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל לחום בינוני.
2
עבור כל מנה, למדוד 2 או 3 ריבועים של רדיד אלומיניום גדול מספיק כדי לעטוף בקלות את הירקות, שכבה אחת על גבי השני.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים חלק מתפוחי האדמה והבצל במרכז, מפזרים מלח ופלפל, ונקודה עם חמאה. לעטוף לריבוע שטוח, ולאטום את הקצוות. חזור עם שאריות תפוחי אדמה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים אלומיניום עטוף החבילה על חום עקיף, כיסוי. לבשל במשך כ 30 דקות, פונה פעם אחת.
5
מגישים חם מהגריל.