תפוחי אדמה בגריל משופדים
שיפוד תפוחי אדמה בגריל נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 120 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך רוזמרין, מים, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כזה אדיר. נסו תפוחי אדמה משופדים ברוזמרין, שיפודים עוף ' N ' בטטה, ו שיפוד דשא וגלישה עם ירקות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה ומים בקערה בטוחה במיקרוגל. מבשלים תפוחי אדמה במיקרוגל על גבוה עד רק מכרז, על 15 דקות, תוך ערבוב חצי דרך.
מסננים תפוחי אדמה ולאפשר קיטור במשך כמה דקות להתייבש.
בקערה גדולה, מערבבים יחד מיונז, יין, רוזמרין ואבקת שום.
מערבבים בתפוחי אדמה סחוטים וזורקים למעיל. להשרות, מכוסה, במקרר במשך 1 שעה.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ואח שמן קל.
הסר תפוחי אדמה מן המרינדה, שיפוד. גריל, מכוסה, במשך 6 עד 8 דקות, צחצוח מדי פעם עם מרינדה, מפנה חצי דרך.
הסר תפוחי אדמה משפדים ומגישים חם.