קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

תפוחי אדמה-בייקון טורט

תפוחי אדמה-בייקון טורט
טורטה תפוחי אדמה-בייקון דורש בסביבה 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1067 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-196 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. צאו לחנות והרימו טימין, אפיית תפוחי אדמה, חמאה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 68%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: תפוחי אדמה-בייקון טורט, תפוחי אדמה-בייקון טורט, ו תפוחי אדמה-בייקון טורט.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
במחבת על אש בינונית מבשלים את הבייקון עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר ומניחים בצד. מפוררים את הבייקון כשהוא קריר למגע.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
בינתיים, בסיר קטן מחממים את הטימין והשמנת על אש נמוכה לרתיחה חשופה. מכבים את האש ומניחים לתפוח כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הסר את ענפי הטימין.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
7
מוציאים את תבנית הפאי מהמקרר. פורסים את תפוחי האדמה לשניים לאורכם ואז פורסים דק את תפוחי האדמה. עובדים במעגלים, מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה בקרום הפאי, עוצרים לתבל כל שכבה במלח, פלפל וכ - 1/4 מהבייקון המתפורר. ממשיכים בשכבות עד שתבנית הפאי כמעט מלאה. מעליהם שכבה אחידה של הגבינה ויוצקים בעדינות שמנת מסביב ומעל כל הפשטידה, ומאפשרים לה לחלחל מטה בין פרוסות תפוחי האדמה. (אתה לא יכול להשתמש בכל הקרם.)
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
8
מרדדים את הדיסק הנותר של בצק בקירור. מכסים את הפשטידה בבצק ומכווצים את הקצוות סגורים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
מברישים את החלק העליון ואת קצוות הקרום בשטיפת ביצים. הכינו כמה חריצים במרכז הקרום העליון, כדי שהאדים יימלטו, והניחו את תבנית הפאי על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
10
אופים את הטורט עד שהקרום שחום ופריך ותפוחי האדמה מבושלים, בערך 50 עד 60 דקות. אם קצוות הקרום שחומים מדי, מכסים אותם בכמה רצועות נייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מוציאים את הפשטידה מהתנור ונותנים לנוח לפחות 15 דקות לפני שחותכים לטריזים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מכניסים את החמאה, הקמח והמלח למעבד המזון, ודופקים קלות רק עד שהתערובת דומה לחול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
13
מוסיפים את המים, 1 כף בכל פעם, פועמים לזמן קצר לאחר כל כף מים. המשיכו להוסיף מים עד שהבצק רק מתחיל להתאסף לגושים גדולים יותר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
14
מעבירים כמויות שוות מהבצק ל -2 שקיות ניילון הניתנות לסגירה חוזרת וטופחים כל אחת לדיסק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
15
מניחים לנוח במקרר למשך 30 דקות לפחות.
16
הסר 1 מהדיסקים מהשקית למשטח מצופה קמח. בעזרת מערוך מרדדים את הבצק לסיבוב של 10 אינץ'. התאימו בעדינות את הבצק המגולגל לתבנית פאי בגודל 9 אינץ', והכניסו למקרר בזמן שאתם מכינים את מרכיבי הטורט.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות