תפוחי אדמה, בצל ומרק גבינה כחולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה, בצל ומרק גבינה כחולה. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 83 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם בצל, חמאה, תפוחי אדמה זהב יוקוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו מרק בצל וידאלי עם אורז בר וגבינה כחולה, בצל מקורמל ומרק שיטאקי עם טוסטים Gruyère–גבינה כחולה, ו רצועת ניו יורק עם גבינה כחולה, ריבת בצל וידאלית וסלט תפוחי אדמה חם עם ויניגרט חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להמס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, ערבוב, עד רך אבל לא השחמה, על 8minutes.
מוסיפים תפוחי אדמה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, במשך 5 דקות.
יוצקים מרק; מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים מאוד, על 25 דקות.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
מוסיפים חצי וחצי ו 3/4 כוס Gorgonzola ומערבבים עד גבינה נמסה. עבודה בקבוצות, מרק פירה בבלנדר עד חלקה. לשטוף את הסיר, לנגב יבש להחזיר מרק אליו. מרק rewarm בעדינות מעל חום בינוני-נמוך; לא להרתיח. מתבלים במלח ופלפל. מצקת לתוך קערות ומקשטים עם עירית ונותר 2 כפות. גורגונזולה.