תפוחי אדמה-בשר בקר
מתאבנים תפוחי אדמה-בשר בקר יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 363 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.86 דולר למנה. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בשר בקר, צלפים, תפוחי אדמה אדומים, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. נסו קופסאות בשר בקר, קופסאות בקר עם רוטב מלפפון, ו קנאפי קורנביף בריאים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מתבלים את הבשר במלח ופלפל.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת קטנה בתנור על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבקר ומשחימים מכל הצדדים, בערך 6 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור; צולים עד שמדחום המוחדר לבשר רושם 125 מעלות פרנהייט, כ-30 דקות.
מעבירים לקרש חיתוך; תנו לנוח 15 דקות.
בינתיים שמים את תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים קרים ומוסיפים מלח. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שהם רכים בלבד, עד 5 דקות.
מערבבים בקערה את הפלפלים הקלויים, שאלוט, חומץ, 1 כף שמן הזית הנותרת, הצלפים, השום, הרוזמרין, הסוכר והמלח והפלפל לפי הטעם. פורסים דק את הבקר ומסדרים על סיבובי תפוחי האדמה; למעלה עם סלסת הפלפל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.