קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

תפוחי אדמה-בשר בקר

תפוחי אדמה-בשר בקר
מתאבנים תפוחי אדמה-בשר בקר יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 363 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.86 דולר למנה. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בשר בקר, צלפים, תפוחי אדמה אדומים, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. נסו קופסאות בשר בקר, קופסאות בקר עם רוטב מלפפון, ו קנאפי קורנביף בריאים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מתבלים את הבשר במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים 1 כף שמן זית במחבת קטנה בתנור על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הבקר ומשחימים מכל הצדדים, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
4
מעבירים את המחבת לתנור; צולים עד שמדחום המוחדר לבשר רושם 125 מעלות פרנהייט, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
תנורתנור
5
מעבירים לקרש חיתוך; תנו לנוח 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
בינתיים שמים את תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים קרים ומוסיפים מלח. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שהם רכים בלבד, עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מסננים ומניחים להתקרר.
8
מערבבים בקערה את הפלפלים הקלויים, שאלוט, חומץ, 1 כף שמן הזית הנותרת, הצלפים, השום, הרוזמרין, הסוכר והמלח והפלפל לפי הטעם. פורסים דק את הבקר ומסדרים על סיבובי תפוחי האדמה; למעלה עם סלסת הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
פלפליםפלפלים
שאלותשאלות
חומץחומץ
צלפיםצלפים
שוםשום
פלפלפלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
סלסהסלסה
סוכרסוכר
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
10
צילום: קון פולוס