תפוחי אדמה דוכסית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה הדוכסית. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לך חלמונים, שמנת כבדה, תפוחי אדמה חלודה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו תפוחי אדמה דוכסית, תפוחי אדמה דוכסית, ו תפוחי אדמה דוכסית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה ולהוסיף 2 כפית. מלח. מרתיחים תפוחי אדמה עד רך כאשר פירסינג בסכין, על 20 עד 25 דקות.
מעבירים תפוחי אדמה לקערה גדולה ומחית עם ריסר או תפוח אדמה עד חלקה וללא גושים.
מוסיפים שמנת, חמאה, חלמונים, 1 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פפר.
קו 2 דפי אפייה עם קלף. תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך שקית מאפה מצויד קצה כוכב. צינור דקורטיבי swirled תלוליות על 2 אינץ 'בקוטר בערך 2 אינץ' זה מזה.
אופים עד צמרות הם משחימים קלות, על 20 עד 25 דקות.