קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

תפוחי אדמה דוכסית

תפוחי אדמה דוכסית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה הדוכסית. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לך חלמונים, שמנת כבדה, תפוחי אדמה חלודה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו תפוחי אדמה דוכסית, תפוחי אדמה דוכסית, ו תפוחי אדמה דוכסית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-425F.
2
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה ולהוסיף 2 כפית. מלח. מרתיחים תפוחי אדמה עד רך כאשר פירסינג בסכין, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
ניקוז.
4
מעבירים תפוחי אדמה לקערה גדולה ומחית עם ריסר או תפוח אדמה עד חלקה וללא גושים.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים שמנת, חמאה, חלמונים, 1 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים היטב.
7
קו 2 דפי אפייה עם קלף. תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך שקית מאפה מצויד קצה כוכב. צינור דקורטיבי swirled תלוליות על 2 אינץ 'בקוטר בערך 2 אינץ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים עד צמרות הם משחימים קלות, על 20 עד 25 דקות.