תפוחי אדמה דיז'ון מוקרמים
דיז'ון תפוחי אדמה מוקרמים נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 104 קלוריות. אם יש לך גבינה שוויצרית, שאלוט, חצי וחצי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו Lamb Loin, חרדל דיז'ון ורוטב פלפל, ו Kumara Gratin, תפוחי אדמה קלויים דיז'ון, ו תפוחי אדמה מסולסלים Dijon (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לבשל ומערבבים שאלוט ב 1 כף. של המרגרינה בסיר בינוני על חום בינוני עד מכרז.
הוסף חצי חצי, חרדל הנותרים 1 כף. מרגרינה; לבשל 5 דקות., ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום לנמוך.
מוסיפים 1/2 כוס גבינה ובזיליקום; מבשלים עד גבינה מותכת לחלוטין, ערבוב לעתים קרובות.
שכבה תפוחי אדמה ורוטב שמנת לסירוגין משומן 2-qt. צלחת תבשיל עגול; מפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינה. מכסים בנייר כסף.
אופים 45 עד 55 דקות. או עד שתפוחי האדמה יהיו רכים.