תפוחי אדמה דמקה
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? תפוחי אדמה דמקה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, שמנת, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות דמקה, עוגיות דמקה, ו טבלת עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בתבנית אפייה 9x13 אינץ', החלף את פרוסות תפוחי האדמה המתוקים והאדומים בשורות חופפות כדי ליצור אפקט לוח דמקה.
יוצקים את השמנת באופן שווה על תפוחי האדמה. נקודה עם חתיכות חמאה, ומפזרים קינמון.
אופים חשופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד תפוחי האדמה הם מזלג מכרז, מעט חום סביב הקצוות.
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.