תפוחי אדמה ופנצ'טה, פיצה
תפוחי אדמה ופנצ'טה, פיצה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 102 גרם חלבון 152 גרם של שומן, וסך הכל 2960 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בזיליקום, שמן זית, בצק פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. עם כפית נסו תפוחי אדמה ופנצ'טה, פיצה, תפוחי אדמה בגריל ופיצה פנצ'טה עם ארוגולה, ו מרק גזר לבן כרובית תפוחי אדמה עם חשיש תפוחי אדמה Pancetta (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 450 מעלות F
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד תפוחי האדמה הם רק מכרז אבל לא מבושל לחלוטין, 8 עד 10 דקות.
הסר את תפוחי האדמה מן המים ומניח על מגבת יבש וקריר. לאחר תפוחי האדמה התקררו מספיק כדי לגעת, לחתוך אותם לפרוסות 1/4 אינץ'.
בינתיים, לבשל את pancetta במחבת לא מקל על חום בינוני עד רוב השומן שניתנו ופריך.
ניקוז על צלחת מרופדת מגבת נייר.
אבק משטח שטוח עם קמח לגלגל את הבצק פיצה עד שהוא 1/4 אינץ ' עבה.
מניחים את תפוחי האדמה החתוכים על גבי בצק הפיצה כך שכל השטח מכוסה, טפטוף שמן זית על גבי תפוחי האדמה ומניחים בתנור.
אופים במשך 10 עד 12 דקות עד תפוחי האדמה מתחילים חום.
הסר את הפיצה מהתנור ומפזרים את הפנצ ' טה המבושלת, פלפלים אדומים, פתיתי פלפל אדומים ושני הגבינות.
מניחים את הפיצה בחזרה בתנור ומבשלים כ -7 דקות נוספות עד שכל הגבינה נמסה והחלק העליון של הפיצה מתחיל חום.
מוציאים את הפיצה מהתנור ומקשטים בפלפל שחור סדוק ובזיליקום קצוץ.
תן את הפיצה לשבת במשך כמה דקות לפני חיתוך, טפטוף עם מיץ ליים ומפזרים גרידת ליים.